10 stilige plakater til kjøkkenet

Kjøkkenet trenger ikke være kjedelig.

Om det er ett rom som skal utpeke seg som yndlingsrommet mitt, så må det være kjøkkenet. Det er garantert det rommet jeg bruker mest tid på, og samtidig det rommet hvor jeg hygger meg mest.

Derfor er jeg også opptatt av at kjøkkenet skal være innbydende. Den siste tiden har jeg vært på utkikk etter nye plakater til kjøkkenet.

Nedenfor skal du få noen tips til hvilke plakater jeg selv ville valgt til mitt kjøkken.

1 – My kitchen

Denne kjøkkenplakaten synes jeg var fin. My Kitchen – My Rules. For ja, det er jeg som er sjefen på kjøkkenet. Og både mann og barn må fint følge mine regler her!

Se også:  Slik lager du hjemmelaget babymat

2 og 3 – Bar Glassware og Butchers Guide

Om det er noe jeg liker når det kommer til plakater, så er det plakater som er informative og samtidig ser elegant ut. Disse to plakatene oppfølger begge krav.

4. Save Water – Drink Pepsi Max

Jeg skal ærlig innrømme det, jeg drikker alt for mye Pepsi Max. Men denne plakaten synes jeg passet meg så godt, både med sin stilfulle skrift og treffende tekst, så den skal opp på kjøkkenet mitt!

5 og 6 – The Butcher Shop og Cocktails

To plakater som passer utmerker til kjøkkenet mitt.

7 – Kaffeguide

Jeg elsker kaffe og den både nytes og lages på kjøkkenet. Derfor skal jeg definitivt ha en kaffeguide som en av plakatene til kjøkkenet mitt

Se også:  Hvordan kjøpe billig kjøkkenutstyr?

8 og 9 – Sir Mix A Lot og Baking Poster

Disse plakatene var både morsomme og stilig. Definitivt to jeg vurderer, spesielt om jeg skal lage en bildevegg på kjøkkenet.

Husk at veggene blir så mye mer livlig når man henger opp noe som bryter med den ensfargede veggen. Alle plakatene jeg har vist deg her finner du hos Plakatbar.