5 noe uvanlige barer å besøke i Paris under Tour de France

Årets Le Tour de France nærmer seg med stormskritt. Det blir kanskje ikke så mange nordmenn langs veiene i Frankrike for å heie frem sykkelheltene våre i årets konkurranse, men det er aldri galt å drømme seg bort til en av verdens mest land, og bygge forventninger til neste år. I den anledning kan vi anbefale 5 bisarre barer å besøke i hovedstaden Paris for den siste etappen. Temabarer blir nemlig stadig mer populært og vanlig i Paris, noe som kan by på artige sportslige og ikke-sportslige opplevelser for å forbedre byturen ytterligere.

Kilde: Pixabay

1. Balrock

Den siste etappen av Tour de France ender som vanlig i Paris, og hva er vel bedre enn å feire dette med sportsinteresserte parisere. Med hele 32 skjermer tilgjengelig i Balrock er du bortimot garantert å finne noe spennende å se på. Det spiller ingen rolle om du vil dedikere deg helt til å se sykkelsport, eller også vil se på noe annet. Du kan dessuten øke spenningen ved å delta på bet365 spill på nettet, enten for å heie på de lokale heltene som Thibaut Pinot og Julian Alaphilippe med franskmennene, eller å vedde imot dem. På helgene tilbyr dessuten baren Balrock nattklubb for den som er i feststemning.

Se også:  Utmerket snacks for en kosekveld hjemme alene

2. Le Dernier Bar avant la Fin du Monde

Ifølge Paristips.no har Paris uteliv noe å tilby enhver smak. Ønsker du en ikke-sportslig opplevelse som kontrast, eller du er av den nerdete typen? Le Dernier Bar avant la Fin du Monde består av 400 m2 dedikert til fantasy-sjangeren og videospill. På menyen finner du drinker som «Precious» og «Lannister», og er ikke det fascinerende nok er det ikke uvanlig med fult utkledde bargjester. Baren er uansett åpen for alle, så selv om du ikke er oppdatert på dagens populære filmer, spill og tv-serier er du fortsatt hjertlig velkommen.

3. Social Bar

Nordmenn er kulturelt sett kanskje ikke ansett som det mest utadvendte folkeslaget, men om du ønsker å bli kjent med noen parisere å se sluttetappene av Touren med kan Social Bar være en idé. Den folkefinansierte baren har nemlig som hovedmål å bygge bekjentskaper blant gjestene. Alle som besøker baren må ha på en navnelapp med litt informasjon om seg selv og så er poenget at du skal mingle og delta på en rekke aktiviteter baren tilbyr. Kanskje du finner noen andre sportsinteresserte og det blir starten på et nytt vennskap?

Se også:  Helsefremmende og knallgode juicer og smoothier
Kilde: Pexels

4. La Lucha Libre

Populære La Lucha Libre sies å tilby billige drinker og ha et vennlig personale. Likevel er det ikke dette som gjør baren unik. La Lucha Libre som er plassert i Latinerkvarteret i hjertet av Paris er faktisk en Wrestlingbar, og kan gi en unik sportsopplevelse utenom Tour de France. I baren får du nemlig mulighet til å utfordre en profesjonell bryter i en brytering i kjelleren, hvis du tør. Hvis dette virker litt for vanskelig har du selvfølgelig også mulighet til å gå for et noe lavere nivå og utfordre en venn til en kameratslig kamp i stedet.

5. The Ice Kube Bar

Om du på slutten av ferien føler at du har tilbragt litt for mye i utlandet, det er for varmt, og du lengter hjem til kalde Norge, kan The Ice Kube Bar være et sted å besøke. Selv om baren ikke tilbyr mat, er bygningen som en gang ble brukt som ly under krigen nå gjort om til en bar med -20C. Det er virkelig et sted for deg som ønsker en noe annen opplevelse enn normalen når man er på byen og drikker.

Se også:  Guide: Slik bruker du mindre penger på mat i hverdagen