Beste sushi i Trondheim

Beste sushi i Trondheim
5 (1 stemmer)

Sushi er på favorittlisten til mange nordmenn, og vi ser stadig nye sushi steder rundt om i hele landet. I dag er det flere sushi steder i hver by, noe som kan gjøre valget vanskeligere. Hvilken sushi er best, og hvilket lokale har den beste atmosfæren?

Kundeservice er også en viktig faktor for mange, og det er kjedelig når man velger et sted med dårlig kundeopplevelse. Nettopp derfor er guider som dette såpass viktig, slik at du lettere kan velge deg en sushi restaurant som gir deg og dine venner den beste opplevelsen. I denne guiden finner du info om de beste sushi restaurantene i Trondheim.

Hvorfor har sushi blitt så populært blant nordmenn?

Mange mennesker er «redde» for å prøve rå fisk, men i Norge virker vi å være mer prøvevillige med dette. Kanskje har det noe å gjøre med at landet vårt er omringet av vann, og at fisk er noe som ofte står på menyen vår? Spesielt laks er noe vi nordmenn er veldig glade i, og det at sushi ofte lages med denne fisken har muligens gjort det lettere for oss å prøve ut denne mattypen fra Japan.

En annen faktor kan være det faktum at det finnes uendelig mange måter å sette sammen sushi biter på, og det er også mulig å være kreativ, slik man kan med pasta og pizza. Det gjør at det aldri er kjedelig å spise sushi til middag eller lunsj. Sushi kan videre både lages varm og kald – og det finnes ikke bare sushi med rå fisk. For eksempel lages futomaki med fritert scampi, kylling eller laks, og passer helt perfekt for de som ikke liker eller tør å prøve rå fisk.

Se også:  Matvarer som er bra for hårvekst

Spilleautomater med sushi-tema

Da sushi er såpass populært blant mennesker over hele verden, har også spillutviklere begynt å utvikle spilleautomater med sushi-tema. For å nevne noen har vi Kitchen Drama Sushi Mania fra Nolimit City, Sushi fra Endorphina og Sushi Bar fra Betsoft. I Kitchen Drama Sushi Mania møter du noen søte, animerte sushi biter, som kan gi deg freespins, og ninja-wasabi som kan gi deg en ny sjanse. Høres slike spilleautomater spennende ut? Les mer om slike og andre her.

Amber Sushi Restaurant – Fancy sushi restaurant med VIP rom

Amber Sushi Restaurant er et veldig populært, dog litt dyrt, sushi sted i Trondheim. Her koster det mellom 45 og 70 kroner for to biter med nigiri sushi, mens kombirettene koster mellom 250 kr og 935 kr. Hvis du er som meg, og «spiser med øynene», kommer du nok til å elske maten hos denne restauranten. Avhengig av hva man velger, kan sushi være ganske fargerikt og vakkert, og med den flotte pynten kokkene legger til her, blir rettene ekstra fine.

Se også:  Mat og drikke på kasino: Dette kan du forvente deg

Amber Sushi er åpent fra 15:00 til 21:00 mandag til torsdag og søndag, og fra 15:00 til 22:00 på fredag og lørdag. Ønsker man å arrangere et event hos restauranten, eller om man er en gruppe på rundt 10-15 personer, kan man reservere bord, VIP-rom eller hele restauranten.

https://www.instagram.com/amberrestaurant_trondheim/

Cowsea – Trondheims mest moderne sushi sted?

Om man er glad i både sushi og grillmat, kan jeg på det sterkeste anbefale Cowsea restaurant når du befinner deg i Trondheim. Denne restauranten tilbyr både grillmat som biff og burgere, og sushi. Og det beste er at du ikke trenger å velge! Her er det mulig å bestille mat fra begge kjøkken, og de tilbyr også komboretter bestående av begge deler.

Kommer man mellom kl. 15:00 og 18:00 kan man bestille det de kaller for «Sushi & Burger» til 179 kr. Denne retten består av en bacon cheeseburger og fritert maki med laks. Nam, sier jeg bare! Restauranten er åpen fredag til lørdag fra kl. 15:00.

https://www.instagram.com/cowsearestaurant/

Sushime – God mat til rimelig pris

På Solsiden og Ravnkloa finner du sushi restauranten Sushime, som tilbyr et flott utvalg av sushi til alle anledninger. Menyen er stor og variert, og består av mange ulike sushi retter, inkludert maki, nigiri, tempura og sashimi. Her er prisene veldig rimelige, og ligger på rundt 78 til 196 kr for 8 biter. Komboretter er også tilgjengelig, og det er mulig å kjøpe nigiri sushi som to og to biter. Sushime holder åpent tirsdag til torsdag og søndag fra kl. 15:00 til 21:00 og fredag og lørdag fra kl. 15:00 til 22:00, og tilbyr takeaway.

Se også:  Den populære fotballmaten rundt i Europa

https://www.instagram.com/explore/locations/4538928/sushime/

Sushi Bar – Sentral restaurant med godt utvalg

Sushi Bar ligger sentralt på Solsiden, og de har også lokale på Ravnkloa. Her får du utrolig god sushi til gode priser som ligger på 99 kr for 8 makibiter, 18 kr per nigiribit og de tilbyr også buffettallerkener. På disse får du varierte biter med sushi, som varierer fra 24 til 40 biter. Altså er disse perfekte til deling med venner! Sushi Bar sine åpningstider er fredag til lørdag fra kl. 15:00 til 22:00 på Torvet og samme tid alle dager på Ravnkloa.

https://www.instagram.com/sushibartrondheim/

Sabrura Sticks & Sushi – Trondheims mest kjente sushi restaurant?

Sabrura Sticks & Sushi er perfekt om du er glad i buffet – her kan du spise så mye sushi du vil mandag til fredag! Prisene for dette er 199 kr før kl. 14:00, og 229 kr etter kl. 14:00. I tillegg til sushi buffet kan man også velge komboretter, maki, nigiri, småretter og sashimi. Av småretter kan restauranten by på dim sum, fish stick, kylling gyoza og mye mer.

Prisene er også veldig gode og rimelige. For en «kosekombo» til prisen av 229 kr, for eksempel, får man 20 biter med sushi og sticks. Sticks er altså kylling og fisk på spyd. Per nigiri er prisen mellom 18 og 22 kr. Sabrura Sticks & Sushi er tilgjengelig på totalt 6 steder i Trondheim, og åpningstidene varierer fra sted til sted.

https://www.instagram.com/sabrurasushi/