Dette serverer du til fotballkveldene med gutta

Dette serverer du til fotballkveldene med gutta
4.1 (14 stemmer)

Jeg har selv aldri vært noen stor fan av fotball, i motsetning til min samboer. Etterhvert som årene har gått har jeg begynt å like fotballen, men ikke nødvendigvis på grunn av selve kampen. Det er nemlig fantastisk mye god comfort food / fingermat som går hånd i hånd med en god fotballkamp!

I denne artikkelen skal jeg dele noen av mine favoritter når det kommer til comfort food.

Chicken wings

Det er lite som slår noen saftige og gode chicken wings. Gode kyllingvinger kan komme i mange former og fasonger. Spicy og hotte, asiatiskinspirerte med søtlig glaze eller med marinerte med smaker inspirert fra India. De er enkle å spise, enkle å servere, og best av alt: enkle å lage.

Se også:  Topp 10 verdens beste øl

Det finnes utallige varianter av kyllingvinger, og på denne bloggen får du mange fantastiske oppskrifter samlet sammen. Bare se så digg det ser ut?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Heidi Larsen (@foodiecrush)

Burgere og sliders

Mat til fotballkamper skal være enkelt å spise fra godstolen eller sofaen. Og hva er vel bedre enn hamburgere, eller hamburgerens lillebror; slideren?

Hamburgere er skapt for å spises med hendene, og kommer i utallige varianter. Selv vegetarianere kan nå nyte en skikkelig digg burger, takket være Beyond Meat.

Min favorittburger er det vanskelig å beskrive, for det kommer helt an på humøret. Noen ganger vil man ha en lett og sommerlig burger. Prøv for eksempel en frisk mangosalsa til burgeren din nå om sommeren. Andre ganger vil man ha en tung burger, med masse smak. Da er en av mine favoritter blåmuggost og karamellisert løk.

Se også:  Slik lager du hjemmelaget babymat

Hvis du vil lage hamburgeren din helt fra scratch, foreslår jeg denne oppskriften fra Allrecipes. Da får du en skikkelig saftig burger!

Grønnsaker og dip

Om du liker litt lettere snacks, kan jeg anbefale et stort grønnsaksfat med oppkuttede grønnsaker, og noen gode dipper.

Prøv gulrot, stangselleri, rødkål, agurk, søtpaprika, vårløk og andre gode grønnsaker. Server med f.eks. hummus og baba ganoush. Nam!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ben Reddik Restaurant (@benreddikoslo)

Så da er det bare å komme seg på kjøkkenet, lage litt digg mat, sjekke de beste stedene for fotball odds, finne frem en pils og kose seg med comfort food og kamp!

Se også:  Fem matretter som raskt gjør deg mett