Glem enhjørninger, havfruer og regnbuer – nå har galaktiske bagels landet

Glem enhjørninger, havfruer og regnbuer – nå har galaktiske bagels landet
5 (5 stemmer)

Bilde: thebagelstore / Instagram

Glem trenden med enhjørninger og havfruer. Nå handler alt om glitter – og det er The Bagel Store i New York som står bak den siste trenden på bagel-fronten. De presenterer «the glitter galaxy bagel» – som helt klart vil ta deg med på en galaktisk reise.

Den galaktiske bakevaren er laget i sort, lilla, svart og blågrønne farger samt spiselig glitter. Det er rett og slett en fryd for øyet! Galakse-bagelen er laget på samme måte som regnbue-bagels, hvor bakerne legger lag på lag med farget deig oppå hverandre, før de vrir den.

Deigen er ikke like levende og klar som regnbuebagelene, men glitteret gjør definitivt opp for det. The Bagel Store som ligger i Brooklyn i New York, anbefaler varianten med «moon rock cream cheese» fyllet. Det er et fyll basert på kremost med biter av den populære Oreo-kjeksen. Høres det ut som noe du kan like? Tenkte meg det!

«En stor mengde disipin kreves for å lage verdens vakreste bagel», sier mannen bak kreasjonen, Scot Rossillo.

Se også:  80-tallsmaten vi aldri kommer til å glemme

Den eneste nedsiden ved det hele er at man må reise helt til New York for å få seg en smakebit. Eller kan man egentlig kalle en unnskyldning for å ta seg en tur til New York for en nedside?

Kunne du tenke deg en galaktisk bagel? Det kunne definitivt jeg!

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Venaas.no, der kan du blant annet lese om å kjøpe kryptovaluta.