Gode drikker du kan holde varmen med til vinteren

Vi nærmer oss vinteren og det blir bare kaldere og kaldere. Vi bruker mye mer tid innenfor og for å holde på varmen kan man få seg noe varmt å drikke. Her vil vi komme med noen forslag på noe drikke du kan lage i vinterkulden for å holde på varmen. Dette er drikke som du kan lage til venner, familie, kjæreste og lignende, og det er også en god måte å kose seg litt ekstra på.

Kaffe

Det er mange som drikker kaffe og det kan nytes på mange forskjellige måter. Den vanlige svarte kaffen kommer ofte fra en kaffetrakter, kaffepresser, men man kan også lage instant kaffe på den enda raskere måten. Hvis du ønsker å være litt ekstra kan du også lage en Irish Coffee, det er en varm og god og sterk drikke. For å lage en Irish Coffee trenger du varm kaffe, brunt sukker og whiskey. Du kan finne ingrediensene her til din Irish Coffee. Dette er en litt morsommere måte å drikke kaffe på, når man sitter innenfor og gjemmer seg fra vinterkulden.

Se også:  Dette er restaurantene du burde sjekke ut i Gøteborg!

Baileys

En voksen form for kakao. En god varm Baileys kaffe blir laget av espresso, baileys, steamet melk, pisket krem og kakaopulver. Dette er noe man kan lage hjemme eller så kan man også gå ut med noen venner å få det på en bar. Med en slik drink får du litt ekstra energi og du kan også bli litt høy i hatten. Dette kan kun føre til god stemning sammen med vennene dine.

Kakao

Man kan også lage en god varm kopp med kakao og krem. Dette er noe hele familien kan nyte og alle kan være med på det. Hvis du ønsker å lage en veldig god kopp med kakao, kan du prøve denne oppskriften. Det frister også ekstra mye med en kopp varm kakao etter at man har vært ute i snøen en hel dag. Da er det deilig å sitte ned med familien og spille noen brettspill og få noe varmt å drikke.

Se også:  Så mye kan du spare på å handle briller på nett

Uansett hvilken drikke du velger for å holde varmen, så er det en fin måte å kose seg på. Du kan enten invitere noen hjem på noe å drikke og noen småkaker, eller så kan man dra på en café og gjøre litt mer ut av de. Det er også en god måte å komme seg ut av huset, fordi man ofte holder seg inne om vinteren. Hvis du ønsker å være enda mer sosial kan du også dra på en bar eller i byen og få en irish coffee eller Baileys kaffe imens du er ute med vennene dine.