Hvordan kjøpe billig kjøkkenutstyr?

Hvordan kjøpe billig kjøkkenutstyr?
4 (1 stemmer)

Vi i Sjokoladepiken.no er over gjennomsnittet opptatt av mat og selvfølgelig godt utstyr til å lage mat med. Selv om det ikke er nødvendig med det nyeste og beste utstyret for å lage god mat så gjør det gjerne jobben enklere. Det er dessverre slik at kjøkkenutstyr er alt for kostbart og det kan være umulig for noen å realisere drømmen om et skikkelig kjøkkenapparat. Derfor har vi listet opp noen muligheter til deg som ønsker å kjøpe billig kjøkkenutstyr.

Finn.no

Det finnes veldig mange som kjøper det beste kjøkkenutstyret og aldri bruker dette. Plutselig så dukker disse tingene opp på Finn.no og da gjerne med en saftig rabatt på 75 %. Det er ofte veldig mange om beinet på gode kjøkkenmaskiner så derfor anbefaler vi at du legger inn et autosøk så du får beskjed med en gang en ny maskin legges ut for salg.

Se også:  Mat og trening

Det fine med Finn.no er at du kan prute det ned ennå litt mer fra prisen. Det er ikke unormalt å prute ned helt opp til 25% på ting på Finn.no.

Kredittkort med rabatt

Hvis du har penger til en kjøkkenmaskin men ønsker å kjøpe deg den billigst mulig så kan et kredittkort med rabatt være helt konge. Du finner en oversikt over gode kredittkort på nettsiden til Kredittkrt.no. Da gjelder det å velge et kredittkort som gir deg cashback, samtidig som du får en god rabatt på kjøpet.

DNB har blant annet flere samarbeid med flere nettbutikker som gir gode rabatter også på kjøkkenutstyr.

Se også:  Gevinster smaker bedre på full mage

Bestille fra Kina

Vi vet at flere har litt forskjellige erfaringer med å kjøpe kjøkkenutstyr fra Kina men det er noe som stadig flere gjør. Hvis du gjør litt grundig research på forhånd så er dette helt uproblematisk. Det eneste du må huske på er at kjøkkenutstyret kommer med en norsk kontakt.

Tjen penger med kjøkkenutstyret

En enklere måte å få billig kjøkkenutstyr på er å kjøpe kjøkkenutstyret og dermed betale det ned ved å bruke det. Da trenger du først å finansiere dette med noen penger. Du kan bruke oppsparte midler, forbrukslån eller kanskje et kredittkort. Det finnes utrolig mange som trenger hjelp til å lage gode kaker og middager. Typiske anledninger hvor man trenger hjelp til å lage mat er bursdager, bryllup, begravelser og firmafester. Alt du trenger for å starte er litt kjøkkenutstyr og en nettside.

Se også:  Slik bør du servere sjokolade i hjemmet

I Norge så kan alle etablere det man kaller for et ENK. Enk er et eget firma som du kan bruke for å fakturere kunder du har. Hvis du tjener under 50 000,- per år så trenger du ikke å tenke på MVA eller noe annet.