Lage sin egen Videoblogg (Vlogg)

Har du kanskje tenkt på å gå «viralt» og skape din egen virksomhet? Kanskje liker du å lage trefigurer du skjærer ut med kniv, eller har du en egen smak for sjokolade? Det kan være kortere vei til suksess enn hva du tror. Men de som tenker at alt skal være lett, de må tenke om igjen. Skal man gjøre suksess i dag, må man huske på at konkurransen er stor og marginene er små.

Men kanskje har akkurat du det som skal til for å lykkes? Hvem vet, vi kan bare fortelle deg at dersom du har lyst – så er det bare å sette i gang. Her er noen tips på veien.

Vit hva du vil vlogge om

Det er mange som tenker på det å være vellykket og rik før de vet hvordan de skal komme dit. Vi sier ikke at du er et null, men faktisk lykkes mange flere om de har en plan. Bruk derfor god tid på å forberede deg. Det kan være alt fra å lage innspillinger til vloggen, legge til sosiale media kontoer med spennende innhold, skrive oppskrifter og tekster også videre. Det kan være å lage din egen hjemmeside eller nettbutikk. Det kan være å skaffe finansielle muskler.

Se også:  Sjokolade og Champagne: En Perfekt Kombinasjon av Søte Nytelser

Få tak i penger

Enkelt forklart må du finne ut om investeringene har lavere rente enn de potensielle inntektene. Kanskje må du bare investere 100.000 kroner for å tjene en million, så vil du gå for det? En enkel måte er å jobbe, men et American Express eller andre typer kredittkort kan gi en kortere vei til målet.

Skal du jobbe, må du finne ut hvor lang tid det vil ta å tjene inn nok til å sette i gang. En kombinasjon er kanskje det beste.

Finne ut om markedet er stort eller lokalt

Skal man selge et produkt, så er det ikke bare å kjøre på. Det tar mange år å bygge opp en merkevare, men det er noe som kan påvirkes med pris. Men får kundene inntrykk av at du selger noe skrap, vil de ikke komme tilbake. Lever høy kvalitet, enten det er de deiligste sjokoladefondanter eller det er søt musikk. Å kjenne markedet kan man gjøre ved å lage en undersøkelse.

Se også:  Derfor er sjokolade det perfekte godteriet til spillekvelder

Skaffe utstyr

Når man spiller inn videosnutter til for eksempel Youtube, bør man ha moderne kamerautstyr. Det er ikke sikkert man trenger det aller dyreste, men at man kan overføre filer direkte med en USB-kabel kan være nyttig. Sørg for å ha en skikkelig harddisk eller ekstern løsning som er sikkerhetsmessig oppbevart.

Utstyr kan også være kulisser, noe som mange slurver med når de skal lage vlogg. Gode kulisser skaper et inntrykk av suksess og kvalitet, noe alle søker etter i livene sine.

Stålsette seg

Det skal være moro å drive med egen virksomhet, så man bør holde på med noe man liker. Men det vil garantert bli mye arbeid, og kanskje ikke alle dager er like gode. Skal man lykkes, for eksempel med sin egen vlogg, så bør man ha rutiner. Rutiner hjelper en med å bli mer produktiv, og ikke minst effektiv. Nå har du noen retningslinjer for å starte din egen vlogg.

Se også:  7 matretter til fotballkampen på TV!