De beste snacks for en koselig fotball-VM-kveld med venner

Det er mange måter å nyte VM på. Du kan enten arrangere en fest med venner eller se spillene med fremmede i en bar. Uansett hva du bestemmer deg for, er en ting nesten uunnværlig: snacks! Du bør ikke overlate dette til flaks som i et online casino, men ta det i egne hender med følgende tips.

Dette spillet handler ikke bare om lidenskap og svette, men også om chips, øl og alt som er deilig. Med det i tankene har vi satt sammen noen gode VM-vennlige snacks til din neste fest.

Ferskt brød med bocconcini og prosciutto

Den perfekte fotballsnacksen er tykke baguetteskiver med bocconcini og prosciutto. Disse tre ingrediensene er en deilig kombinasjon og er flott for en fest. Baguetten er sprø og kan dyppes i bocconcini med ulike urter og krydder. Bocconcini er i utgangspunktet en type fersk mozzarellaost som er lukket i konisk form.

Prosciuttoen gir baguetten en litt salt tone. Det beste med denne snacken er at den kan tilberedes på forhånd. Så du kan konsentrere deg om andre preparater mens baguetten hviler. Baguette er en veldig allsidig mat og kan nytes i mange varianter.

Nachos med guacamole

Nachos er den perfekte snacken for en stor fest. Avhengig av sausen som brukes, kan disse osteaktige chipsene serveres med nesten hvilken som helst tallerken. Som en dukkert kan du bruke guacamole eller salsa. Du kan enten lage nachos selv eller kjøpe ferdige tortillachips. Sistnevnte er godt egnet hvis du vil betjene mange mennesker samtidig.

Se også:  Kveldsmat og søvn

Men hvis du vil forberede nachos selv, bør du gi litt tid til det. Mens du kan lage sjetongene uten resept, krever guacamole litt planlegging. Hvis du vil lage guacamole fra bunnen av, bør du først velge riktig avokado. Se etter avokado som er brun, humpete og litt myk.

I tillegg bør de være tunge for deres størrelse. For å forberede guacamolen, kutt avokadoene i to, fjern frøene og skjær massen i skiver. Knus den med en gaffel og tilsett deretter de resterende ingrediensene. Hvis du vil tilberede nachos, kan du velge mellom forskjellige ingredienser.

Bakte søtpoteter med hvitløk majones

For varme og salte snacks under spillet, kan du gratin søte poteter med hvitløk majones. De er enkle å tilberede og kan nytes både varme og kalde. Bakte søtpoteter er svært allsidige og kan serveres som tilbehør til nesten alle retter. I tillegg er de veldig sunne og rike på vitamin A og C.

For å bake søtpotetene trenger du bare å stikke dem med en gaffel og deretter bake i ovnen ved 180 °C i omtrent 1 time. Når de er klare, kan du enten servere dem kalde med hvitløksmajones eller varme dem opp i mikrobølgeovnen.

Se også:  Farene ved å bruke for mye penger på mat

Foccacia med laks, fløte og rakett

Foccacia kommer i mange varianter og er derfor perfekt som festsnacks. Du kan velge type topping selv, slik at alle kan nyte sin favoritt smak. For å tilberede denne italienske snacken kan du kjøpe en foccacia eller, hvis du vil bake den selv, søke på Internett etter en oppskrift. For å tilberede laksepålegget bør du velge laksefileter i fiskedisken.

Da kan du enten grille eller steke laksen. Når laksen er klar, kan du enten kutte den i skiver eller terninger. Du kan også la den ligge i større skiver og fjerne beinene. Når laksen er klar, kan du blande den med fløte og rakett og legge den på toppen av foccacia.

Falafel med tahinisaus og hummus

Falafel er en flott vegetarisk matbit og en populær mat i den arabiske verden. De panerte og stekte ballene serveres vanligvis med en tahinisaus og hummus. Hvis du vil tilberede denne Midtøsten-retten selv, bør du kjøpe kikerter noen dager i forveien. Du kan deretter suge dem i vann i noen tid til kikærter er myke nok til å puree.

Når hummusen er klar, kan du servere den med enten rå grønnsaker eller varmt flatbrød. For forberedelse av falafel kan du enten kjøpe ferdig falafel eller forberede den selv. Hvis du bestemmer deg for å forberede dem selv, er det første du bør gjøre å bestemme hvordan du vil servere dem. Hvis du vil bake falafelen, forvarm ovnen til ca. 180 °C og bruk et stekebrett til hver porsjon.

Se også:  Bruk en app til å planlegge ukemenyen

Viktige nibbles

Noen av de beste snacksene til en VM-kveld er også de enkleste å tilberede. Derfor bør vi snakke om små nibbles. De er enkle å forberede og enkle å dele med andre. For eksempel kan du servere pretzels med forskjellige dips.

Du kan enten kjøpe dem eller lage dem selv. Chips, derimot, kjøpes vanligvis og serveres med en rekke sauser. Du kan også gå til butikken og kjøpe ulike fruktige snacks. De er flotte som snacks for en VM-kveld, da de er både fargerike og sunne.

Dipper og sauser for den perfekte atmosfæren

Hvis du vil skape den perfekte atmosfæren for en VM-fest, bør du prøve noen dips og sauser. De er gode som snacks for spillet og kan serveres med nesten hva som helst.

  • Chili con Carne: Denne krydrede Tex-Mex-dippen eller sausen er enkel å tilberede. Bare bland bønnene med krydderne og server dem varme.
  • Baba Ganoush: Denne Midtøsten-dippen er laget av stekt aubergine. Det serveres best med flatbrød. –
  • Pesto: Denne italienske sausen er laget av ferske basilikumblader og parmesanost. Du kan enten lage dem selv eller kjøpe en krukke med ferdig pesto.
  • Guacamole: Vi har allerede snakket om den store guacamole som en dukkert for nachos, men vi vil liste det her uansett.

Du vet nå hvordan du gjør VM-kvelden uforglemmelig. Nå gjelder det bare å implementere tipsene og se frem til en uforglemmelig kveld med venner og familie. Nyt VM til det fulle!