Handling i butikken – Slik sparer du penger på dagligvarer

Kostnader forbundet med dagligvarer er noe som mange mennesker er klar over. Det er ikke alltid lett å holde seg innenfor budsjettet, og mange står overfor utfordringer med å kutte kostnader og spare penger når de handler dagligvarer.

Det er ofte nyttige tips og triks som kan hjelpe deg med å holde utgiftene under kontroll. I denne artikkelen skal vi se på noen av de måtene du kan spare penger når du handler dagligvarer.

Vi skal også se på hvordan du kan dra nytte av tilbud og spesialpriser for å maksimere disse besparelsene. Så, hvis du er klar for å starte å spare penger når du handler dagligvarer, les videre for å finne ut av hvordan.

Du kan bruke veldig lite tid på enkle tiltak som vil hjelpe deg med å spare UFATTELIG mange kroner når du handler.

Se også:  Hvordan er maten på danskebåten?

Selv har jeg redusert min kostnad på mat med rundt 30-40 % uten å gå på kompromiss med kvaliteten på det jeg spiser og drikker.

handle mat i butikken

Fem tips – slik sparer du penger når du handler mat og drikke

  • 1. Planlegg måltider og handlelisten: Planlegg måltider for uken og lag en handleliste for å unngå å kjøpe ting du ikke trenger. Dette vil spare deg penger ved å unngå å kjøpe impulskjøp som kan øke regningen.

  • 2. Bli med i butikkenes egne fordelsprogrammer: Kjøp kjedebonuser og tilbud som tilbys av butikkene. Dette vil gi deg store besparelser på produktene du kjøper. Du kan laste ned «Æ»-appen til Rema 1000 eller skaffe deg et medlemskort hos Coop. Da tjener du tilbake penger hver gang du handler.

  • 3. Sammenlign priser: Sammenlign priser på samme produkt mellom forskjellige butikker. Dette vil hjelpe deg å finne den beste prisen og spare deg penger.

  • 4. Kjøp tilbudsvarer: Kjøp varer som er på tilbud. Dette er en enkel måte å spare penger på. CNBC.com har skrevet en god artikkel rundt viktigheten av å følge med på butikkenes tilbud. Det er verdt å nevne at den artikkelen er skrevet på engelsk.

  • 5. Kjøp store partier: Hvis du kjøper produkter som du bruker mye av, så kjøp dem i bulk. Dette vil spare deg penger ved at du får store rabatter for å kjøpe mer. Veldig ofte ser vi at norske dagligvareforretninger
Se også:  Hvordan spise søtsaker med god samvittighet

Hvordan kan kredittkort hjelpe deg med å få besparelser på mat og drikke?

kredittkort på dagligvarer

Kredittkort kan være et godt verktøy for å spare penger på mat og drikke i dagligvarebutikker. For det første tilbyr mange kredittkort selskaper forskjellige rabattprogrammer som kan gi deg store besparelser på mat og drikke.

Disse programmenekan gi deg rabatt på produkter som kjøpes hos utvalgte butikker.

Om du ønsker en fullstendig oversikt over kredittkort som har «dagligvarerabatt», så anbefaler vi at du sjekker ut Finansduden.no.

Det er også mulig å tjene poeng ved å bruke kortet, som kan veksles inn for rabatter eller gratis produkter. For det andre kan du også spare penger ved å betale hele regningen med kredittkortet hver måned, da dette ofte kan resultere i en lavere rente.

Se også:  3 Sjokolader som er perfekte til gambling og spill

Dette kan spare deg for store summer penger på lange sikt.