Spiselige solbriller?

Bilde fra Etsy.com

Det er utrolig mange forskjellige rare ting man kommer over når man sitter på Pinterest eller på Instagram. En av de mest hysteriske tingene som vi fant var spiselige sol briller. Bildet av det som tilsynelatende skulle være et par RayBans, var ikke RayBans men heller laget av sjokolade.

Vi ble litt trigget av det hele å begynte å gjøre litt undersøkelser rundt det man på engelsk kaller «edible sunglasses». Etter litt undersøkelser så fant vi ut at det faktisk er et marked på nett for spiselige solbriller i forskjellige former. På nettsiden Etsy.com så er det en helt egen underside som kun har spiselige solbriller i forskjellige former.

Se også:  Gi hjernen drivstoffet den trenger for en hard arbeidsdag

Dette fenomenet ble vi så nyskjerrig på at vi tenkte å dele funnene med dere. Veldig mye av det vi fant, finnes i andre versjoner av ting. Så dette kan man først og fremst bruke som inspirasjon. Mange lurer nok på hvorfor vi i det hele tatt skriver om spiselige solbriller og hvorfor man trenger det. Vi syntes det er gøy med alt som er «utafor boksen» og dekorasjon som skiller seg ut.

Kakepynt

Det største utvalget av spiselige solbriller fant vi på utvalget av kakepynt. Her var det flere forskjellige varianter av spiselige solbriller. Noen var laget som trykk til kaken og andre var små figurer. De fantes i tillegg med forskjellige smaker, noe er sjeldent i Norge. Stort sett så smaker kakepynt det samme.

Se også:  Tidligere atleters rare matvaner

Lakris

Dette var en annen versjon av spiselige solbriller. Laget i det man kan kalle i ekte størrelse så kan man fort ta feil av disse brillene. Helt til man tar de på seg og man ser helt sort. Det er uvisst hvordan de smaker men hvis vi skal tro noen av anmeldelsene så smaker de meget godt.

Sjokolade briller

Det kommer nok helt ikke som noe sjokk på noen at vi er ganske glad i sjokolade. Når vi finner et par solbriller laget av sjokolade så blir vi jo helt i ekstase. Brillene vi fant var laget av hjemmelaget sjokolade og var fylt med kvernede mandler. Nettbutikken som selger denne sjokoladen har tilhold i USA. Erfaringsmessig så er det vanskelig å bestille sjokolade fra utlandet uten at den tar skade.

Se også:  Den siste mattrenden: nå skal salaten være rosa

Det man heller kan gjøre er å prøve å kopiere dem. Selv så prøvde vi å lage solbriller av sjokolade. Vi bruke aluminiumsfolie som form for solbrillene og lagde brillene i 2 runder. Det ble et helt OK resultat som smakte veldig godt.